Hoppa till sidans innehåll

Årets utmärkelser för 2008

11 JAN 2009 10:36
Nu är det dags att summera 2008 och utse Årets Ledare och årets Anchis minne stipendiat. Nomineringarna kan påbörjas och görs före 21 januari.
  • Skapad: 11 JAN 2009 10:36

Svenska Volleybollförbundet kommer att belöna personer som på ett förtjänstfullt sätt gjort betydande insatser för volleybollsporten i landet. Årets ledare och Anchis minne - stipendium är de två prestigfyllda utmärkelserna.

Årets ledare

Det är ganska självklart vad Årets ledare är för typ av utmärkelse. Medlemsföreningarna välkomnas att nominera de personer man anser har gjort sig förtjänta av att uppmärksammas. En utförlig motivering lämnas liksom de andra uppgifter som önskas. Årets ledare kommer presenteras i Volleybolltidningen och premieras på Svenska Volleybollförbundets årsmöte.
Nomineringen görs via formulär på hemsidan

De senaste "Årets Ledare" är:
2007 Annika Sjöberg, Kungälv VBK
2006 Lennart Neovius, Lidingö SK
2005 Bertil Svarén, Floby VK
2004 Anders Karlsson, Uppsala VBS
2003 Bittan Lundström, VK Westan

Sök stipendium till Anchis minne

Vi har många duktiga kvinnliga ledare inom Svenska Volleybollförbundets led och nu finns möjligheten att utveckla sin ledargärning genom att ansöka om att erhålla Anchis minne-stipendiet. Anchi Björkquist-Jungnelius var en kvinnlig ledarprofil inom svensk volleyboll som tragiskt omkom i mitten av nittiotalet. Anchi kämpade för att få fler kvinnor som ledare till volleybollen och för att hedra hennes minne instiftade förbundsstyrelsen en fond. Fonden är numer avvecklad men möjligheten att ge kvinnliga ledare stöd kvarstår.

Alla kvinnliga ledare oavsett verksamhetsområde är välkommen med en ansökan. Motiveringen ska innehålla, förutom namn, ålder och adress, vad den sökande gör inom volleybollen idag, gjort tidigare och önskemålet om användningsområde för stipendiepengarna. Senast den 21 januari vill vi ha din nominering. Årets ledare kommer presenteras i Volleybolltidningen och premieras på Svenska Volleybollförbundets årsmöte. Nomineringen görs via formulär på hemsidan

Förra årets stipendiat var Ann Bergqvist, Norsjö VBK.

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info