Hoppa till sidans innehåll

Årets ledare ska utses

17 FEB 2012 08:16
Det är hög tid att summera 2011 och samtidigt utse Årets ledare. Vilken ledare vill din förening nominera? Skicka in namn och motivering till den eller dem du anser är årets bästa ledare inom Svensk volleyboll. Senast den 4 mars behöver vi få in föreningens val.
  • Skapad: 17 FEB 2012 08:16

Svensk volleyboll hyllar personer som på ett förtjänstfullt sätt gjort betydande insatser för volleybollsporten i landet. Alla våra medlemsföreningar är välkomna att nominera de ledare som man anser har gjort sig förtjänta av att uppmärksammas.

Gör så här:

Skicka in uppgifter om personen, en utförlig motivering och föreningstillhörighet. Nomineringen skickas in till This is a mailto link senast söndag 4 mars 2011. Årets ledare kommer bl.a. presenteras i Volleybolltidningen och premieras på Svenska Volleybollförbundets årsmöte.

Årets ledare 2010 gick till mor och dotter Annelie och Felicia Österberg, Kalmar VBK.

Förbundsstyrelsen har beslutat att stipendiet Anchis minne, som delats ut under flera år, inte längre kommer att delas ut. Det beror bland annat på att förfarandet med personliga ansökningar inte fungerat och att det blir tydligare fokus på utmärkelsen årets ledare.

Svensk volleybolls utmärkelser

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info