Hoppa till sidans innehåll
Foto: ROBERT BOMAN

Årets ledare – Malin Karlsson

01 MAJ 2015 21:47
Årets ledare i Svensk volleyboll tilldelas Malin Karlsson, Vännäs VK och tidigare ordförande för Nordsvenska Volleybollförbundet. Priset delades ut under fredagskvällen under invigningen av Mikasa Challenge.
  • Skapad: 01 MAJ 2015 21:47

- Malin är ödmjuk i sitt ledarskap , lyhörd och engagerad . Brinner för volleybollen i synnerhet på organisationsnivå men även på ledarnivå. Vågar ta tag i tuffa frågor och ifrågasätta hur saker och ting skall utvecklas på ett konstruktivt sätt, säger Ann Bergqvist i Norsjö Volley.

Lång volleybollerfarenhet

Malin har tidigare spelat volleyboll på högsta nivå och varit ordförande i Nordsvenska Volleybollförbundet. Redan när hon var 18 år inledde hon sin ungdomsledarkarriär, och har sedan dess fostrat ett antal ungdomslag fram till idag då hon tränar klubbens 02:or samt en kidsvolleygrupp.

Som ordförande i Nordsvenska VBF var hon drivande i att sprida volleybollen i distriktet.

- I dag är vi ett synnerligen levande distrikt på stark frammarsch, mycket tack vare Malins arbete. Hon har dessutom varit med om att sprida kidsvolleyn i distriktet, främst i Umeåregionen och i sin hemmaklubb Vännäs VK där verksamheten blomstrar idag.

Hur är Malin som person? 

- Hon är intensiv, glad och sprider glädje och positiva vibbar runt omkring sig. Det är riktigt roligt och henne väl unnat att få det fina priset Årets ledare i Svensk volleyboll, säger Ann.

Motivering:

”Tack vare Malin Karlssons energi och målmedvetenhet har Nordsvenska Volleybollförbundet blivit en motor som fått alltfler att spela volleyboll. Hon är drivande för volleybollens utveckling på alla nivåer, från Kidsvolley till seniorer. Hennes organisationsförmåga och tydliga ledarskap har hjälpt klubbar att våga etablera sig. Malin Karlsson är en mycket värdefull ledare och förebild inom Svensk volleyboll.”

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info