Hoppa till sidans innehåll
Jens Ottosson, Habo Wolley mottar utmärkelsen Årets ledare, utdelad av förbundsordförande Saffet Eraybar

Årets ledare – Jens Ottosson

02 MAJ 2014 18:03
Jens Ottosson i Habo Wolley får utnämningen Årets ledare i Svensk volleyboll 2013. Han fick ta emot utmärkelsen i Idrottshuset i Örebro där Sveriges spelade landskamp mot Estland under fredagskvällen.
  • Skapad: 02 MAJ 2014 18:03

-Jens brinner för volleyboll, inte bara för Habo Wolley, utan för att sprida sporten till fler föreningar och få fler att kunna vara med på träningar, sammandrag och andra aktiviteter. Han har gjort ett fantastiskt jobb för att få till bra arrangemang med många spelare och ledare, säger Anna Morency som är lagledare och engagerad i föreningen.

Lång bakgrund och stort engagemang

Jens Ottosson har en gedigen volleybollbakgrund. Han var med och startade Habo Wolley 1987, har spelat libero i elitlaget och har även framgångar inom beachvolley i bagaget där han spelat med bland andra Hannes Brinkborg och Simon Dahl.

-Nu är han engagerad tränare i barn- och ungdomsgrupper hos oss och lyckas entusiasmera många runt omkring att vara ledare. Med hans hjälp så har föreningen vuxit och har en stabil grund med många som gör lite, avslutar Anna.

Motivering:

Årets ledare inom Svensk volleyboll 2013 – Jens Ottosson, Habo Wolley
Genom sitt engagerande och utvecklande sätt har Jens fått kidsvolley och volleyboll för ungdomar att utvecklas såväl i Habo som i andra föreningar. Med Jens i spetsen har föreningens engagemang dessutom hjälpt till att lyfta kidsvolley i andra delar av Sverige. Jens är en viktig organisatör i föreningen och är ledare för flera grupper med spelare i olika åldrar. På kort tid har han byggt upp en framgångsrik verksamhet och är en mycket värdefull ledare och förebild inom Svensk volleyboll.

Tidigare Årets ledare

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info