Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Annika Collin slutar för nya uppdrag

09 DEC 2015 15:35
Efter drygt fem år som kommunikationsstrateg på Svenska Volleybollförbundet avslutar Annika Collin sin anställning för att i januari gå vidare till nya utmaningar som pressansvarig på Åklagarmyndigheten.
  • Skapad: 09 DEC 2015 15:35

- Jag har haft fem fantastiskt roliga och inspirerande år inom Svensk volleyboll och tycker att det nu är dags att anta nya utmaningar i yrkeslivet, säger Annika Collin.

Annika började 2010 med den då nya verksamhetsinriktningen. Uppdraget var att öka Svensk volleybolls synlighet i riksmedia och att stärka varumärket. Synligheten i media har mer än fördubblats på fem år och för första gången på många år direktsände SVT volleyboll i våras, då EM-kvalmatchen i Halmstad sändes direkt.

- Svensk volleyboll har gjort en fin resa med vårt varumärke de senaste åren. Vi lanserade en ny grafisk profil för fyra år sedan och har sedan dess gjort om hemsidan, skapat nya strukturer, fogat in RIG i vår hemsida, skapat nya sajter för Swedish Beach Tour och nu senast Grand Prix. Vi arbetar mer strategiskt i våra sociala kanaler, dessutom samspelar vi med många föreningar som gör ett väldigt bra arbete med att nå ut lokalt. Det har på ett avgörande sätt bidragit till att antalet spelare ökat med 15% under perioden, säger generalsekreterare Bengt Wicksell.

- Annika gör sin sista dag hos oss vid Grand Prix och därefter kommer Jakob Birgersson att ta ansvar för en del av kommunikationsfrågorna samtidigt som vi nu söker ny personal, avslutar Bengt.

Skribent: Svensk volleyboll

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info