Hoppa till sidans innehåll

Adventskalender lucka 11

11 DEC 2012 00:00
Om du ”gillar” dagens lucka på facebook, kan du vinna Stefan Söderfjälls nya bok om motivation och ledarskap. Vi lottar ut ett exemplar av boken som bygger på den världsledande motivationsforskaren Edward Decis teorier.
  • Skapad: 11 DEC 2012 00:00

 

Behovsanpassat ledarskap - bok ”Det är, för de allra flesta, ganska självklart att människor som är motiverade till sitt arbete i regel både trivs och presterar bättre än de som inte är motiverade. En av ledarskapets viktigaste uppgifter är således att skapa förutsättningar för att individer ska kunna utveckla en sund motivation till sitt arbete och sina arbetsuppgifter. För att detta ska vara möjligt måste den enskilde ledaren förstå de tre grundläggande psykologiska behoven som människor har, nämligen att känna autonomi, kompetens och samhörighet. Denna bok beskriver hur man som ledare kan anpassa sitt eget beteende för att möta dessa behov hos andra. Boken vänder sig till alla som på ett eller annat sätt utövar ledarskap eller har ett intresse av detta och av ledarskapets betydelse för att främja motivation hos andra.”

Stefan Söderfjäll är Fil. Dr i psykologi, forskare, föreläsare och organisationskonsult. Han är en av grundarna till Ledarskapscentum och har tidigare författat boken Ledarskapets 5 utmaningar.

Om du inte skulle bli den lyckliga vinnaren just idag, kan du

Stefan Söderfjäll är Fil. Dr i psykologi, forskare, föreläsare och organisationskonsult. Han är en av grundarna till Ledarskapscentum och har tidigare författat boken Ledarskapets 5 utmaningar.

Om du inte skulle bli den lyckliga vinnaren just idag, kan du ändå vinna kunskapen genom att beställa boken från denna länk

Så, gå in på facebook och var med i tävlingen Svensk volleyboll på facebook

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info