Hoppa till sidans innehåll

Adrienne Marie – ny instruktör på plats

02 SEP 2013 12:52
Adrienne Marie, med bagaget fullt av volleyboll- och beachvolleymeriter, har nu börjat på Riksträningscentrum i Falköping som tränare. Hon coachar tjejerna på Riksidrottsgymnasiet tillsammans med Robert Söderberg. Adrienne är både peppad och inspirerad av sitt nya uppdrag.
  • Skapad: 02 SEP 2013 12:52

- Det känns riktigt roligt att vara på plats. Jag tog uppdraget här i Falköping bland annat för att vi jobbar med både volleyboll och beachvolley. Det inspirerar att få jobba med båda grenarna, säger Adrienne, som redan gjort sitt första coachuppdrag då hon var med juniorlandslaget i volleyboll på 8-nationersturneringen i Belgien i juli.

Lång spelar- och ledarerfarenhet

Adrienne Marie är 40 år, ursprungligen från Australien, och har en gedigen meritlista inom såväl volleyboll som beachvolley. Hon har spelat i 23 år och har representerat det australiska landslaget i båda grenarna. Hon har spelat på World Tour i beachvolley och varit med på VM i volleyboll. Dessutom har hon varit tränare på internationell nivå, och arbetade senast på Åland i volleybollklubben Jomala. Där fick hon även den fina utmärkelsen ”Årets ledare”.

- Jag vill gärna jobba i grupp med fler tränare, vilket är ett ytterligare skäl till att jag är så inspirerad till att vara här i Falköping. Dessutom är eleverna väldigt motiverade, vilket höjer min motivation ytterligare, säger Adrienne.

”Klassisk musik och rock’n roll”

Hennes målsättning är att vara med och utveckla varje individ så pass mycket att de kan komma långt inom volleybollen eller beachvolleyn internationellt. Och att coacha och spela volleyboll jämfört med beachvolley jämför hon gärna med musik.

- Att spela volleyboll är som klassisk musik medan beachvolley är mer rock’n roll, säger hon och skrattar.

Adrienne Marie är tillsammans med Aldis Jaundžeikars ny tränare på Riksträningscentrum.

Alla tränare och kontaktuppgifter

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info