Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Mellan 15-26 januari 2021 kan Svenska Volleybollförbundets medlemsföreningar söka kompensationsstöd för ekonomiska förluster på grund av corona under fjärde kvartalet 2020
 
2021 fyller Svenska Volleybollförbundet 60 år. Det firar vi bland annat med en artikelserie i tolv delar, där vassa volleybollskribenten Åke Lager tar med oss på en resa genom den rika, svenska volleybollhistorien.
 

Snowvolley-SM skjuts upp

(2020-12-30 14:00)
I november meddelade SVT, Riksidrottsförbundet och Borås stad att man ställer in 2021 års upplaga av SM-veckan vinter som var planerad att avgöras i Borås 2-7 februari. Volleyboll.se kan nu uppdatera läget om det uppskjutna evenemanget.
 
Förbundsstyrelsen är i färd med att fram en verksamhetsinriktning för kommande år med målbild 2025.
 
Årsmötet är Svenska Volleybollförbundets högst beslutande organ. På årsmötet kan medlemsföreningarna vara med och påverka framtiden för Svensk volleyboll genom att skicka in motioner samt använda sin rösträtt.
 
 
Regeringen har meddelat skärpta restriktioner. All icke nödvändig verksamhet inom stat, kommuner och regioner bör stängas omedelbart och till och med den 24 januari 2021. Museer, sim- och idrottshallar är exempel på verksamhet som omfattas.
 
Föreningar kan sedan en tid tillbaka licensiera spelare för volleyåret 2021. I licensavgiften ingår rätten att tävla och en försäkring.
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten presenterade under tisdagen föreskrifter och nationella allmänna råd som träder i kraft den 14 december. Träning under smittsäkra former tillåts nu för alla, även de som är 16 år och äldre, med vissa villkor.
 
Med anledning av coronaviruset följer här information från Svenska Volleybollförbundet. Nyheten uppdateras löpande i takt med att information inkommer och nya beslut fattas.
 
Årsmötet är Svenska Volleybollförbundets högst beslutande organ. På årsmötet kan medlemsföreningarna vara med och påverka framtiden för Svensk volleyboll genom att skicka in motioner samt använda sin rösträtt.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

EM-kvalet skjuts upp till maj 2021

(2020-12-05 08:33)
Europeiska Volleybollförbundet (CEV) meddelade under fredagen att stora delar av EM-kvalet i volleyboll som skulle avgjorts i januari 2021 skjuts upp till maj samma år till följd av pandemiutvecklingen i Europa.
 
En svensk tar plats i Europeiska Volleybollförbundets domarkommitté (ERC). Grattis säger vi till Hans Almkvist!
 
Skärpta allmänna råd gäller för närvarande i alla landets regioner efter beslut av Folkhälsomyndigheten och regionala smittskydd. Här följer en sammanställning över hur Svenska Volleybollförbundets verksamhet påverkas.
 
Med start 23 november ansluter Emma Andersson till Svenska Volleybollförbundet som projektledare.
 
12345

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
 VI STÖDER

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: info@volleyboll.se

Se all info