Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Folkhälsomyndigheten och smittskyddsläkaren i Region Skåne fattade under tisdagen beslut om skärpta allmänna råd i regionen.
 
Med anledning av coronaviruset följer här information från Svenska Volleybollförbundet. Nyheten uppdateras löpande i takt med att information inkommer och nya beslut fattas.
 
15-26 oktober kan Svenska Volleybollförbundets medlemsföreningar söka kompensationstöd för ekonomiska förluster på grund av corona under tredje kvartalet 2020.
 
Regeringen har beslutat ge idrotten undantag att höja gränsen för publik – på ett smittsäkert sätt – till 300 personer.
 
De allmänna råden har av Folkhälsomyndigheten och det regionala smittskyddet skärpts i Region Uppsala för att minska den ökande smittspridningen av coronaviruset. Här följer information om hur det påverkar volleyboll- och beachvolleyverksamheter.
 
Folkhälsomyndigheten fattade igår, tisdag, i samråd med smittskyddsläkaren i region Uppsala, beslut om skärpta allmänna råd i regionen.
 
Historia har skrivits! Lennart Neovius, ordförande i Svenska Volleybollförbundet, har som första svensk på 18 år, och den andra genom tiderna, valts in i Europeiska Volleybollförbundets styrelse.
 
15-26 oktober kan Svenska Volleybollförbundets medlemsföreningar söka kompensationstöd för ekonomiska förluster på grund av corona under tredje kvartalet 2020.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

EM-kval 2021: Herrlandslagets bruttotrupp spikad

(2020-10-08 16:45)
I januari avgörs kvalet till 2021 års Europamästerskap. Volleyboll.se kan i dag presentera herrlandslagets bruttotrupp, som består av 22 spelare.
 
Regeringen skjuter på beslutet om att höja gränsen för publik från 50 till 500 personer vid idrottsevenemang med sittande publik. Anledningen är ökad smittspridning. Volleybollförbundets råd och riktlinjer lämnas därmed oförändrade.
 
Ett nytt härligt läsår har startat för elever och personal på Svenska Volleybollförbundets Riksidrottsgymnasium (RIG) i Falköping.
 
Riksidrottsförbundet fördelar regeringens kompensationsstöd om 1 miljard kronor för resten av 2020 i två omgångar. Volleybollförbundets föreningar kan söka stöd från 15 oktober.
 
Ett av svensk volleybolls mest välrenommerade namn ansluter till Svenska Volleybollförbundet. I november tar Simon Dahl tjänst som landslagschef och VD för Svenska Volleyevent AB (Sveab), formellt med titeln Internationell förbundschef.
 
Volleybollföreningar som bedriver verksamhet för äldre (65+) har under oktober och november 2020 möjlighet att söka verksamhetsstöd.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

EM-kval 2021: Här är damlandslagets bruttotrupp

(2020-09-29 14:55)
I januari avgörs kvalet till 2021 års Europamästerskap. Volleyboll.se kan i dag presentera den 18 spelare starka damtruppen.
 
1234

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: info@volleyboll.se

Se all info