Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Årsmötet genomförs lördagen den 22 maj och kommer precis som förra året hållas digitalt.
 
2021 fyller Svenska Volleybollförbundet 60 år. Det firar vi bland annat med en artikelserie i tolv delar, där vassa volleybollskribenten Åke Lager tar med oss på en resa genom den rika, svenska volleybollhistorien.
 
Förra veckan gick vi ut med nyheten att föreningarna kan söka kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen. Nu är ansökningsperioden ändrad.
 
Valberedningen kommer med en förfrågan om förslag till ordförande och ledamöter i Förbundsstyrelsen, ordförande och ledamöter i Juridiska Nämnden & Tävlingsnämnden samt Revisorer. Förslag lämnas senast måndagen den 12 april 2021.
 
Föreningar kan nu ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för januari och februari 2021. Ansökan öppnar 15 april.
 
2021 fyller Svenska Volleybollförbundet 60 år! Som en del i jubileet och för att fira vår rika historia inrättas nu en Hall of Fame. Personer som gjort extraordinära insatser för Svensk volleyboll kommer att väljas in årligen.
 
Årsmötet genomförs lördagen den 22 maj och kommer precis som förra året hållas digitalt.
 
Tillsammans med Riksidrottsförbundet och Svenska Spel arbetar vi för att sänka tröskeln till rörelse. Vi förlänger nu vårt samarbete för att gemensamt skapa en idrottsrörelse där alla får plats. #Tillsammansförflerirörelse
 
Riksidrottsförbundets och Svenska Spels Elitidrottsstipendium delas varje år ut till 50 svenska elitidrottare på landslagsnivå. Stipendiet ska ge möjlighet att kombinera idrottssatsning med eftergymnasiala studier. 2 maj är sista ansökningsdag!
 
I dag publicerar Riksidrottsförbundet en rapport som visar en alarmerande minskning av idrottsaktiviteter för helåret 2020. Siffrorna bekräftar det ledare, spelare, aktiva och föräldrar har vittnat om.
 
Varje år har medlemsföreningarna möjlighet att nominera ledare till utmärkelsen Årets ledare inom Svensk volleyboll!
 
2021 fyller Svenska Volleybollförbundet 60 år. Det firar vi bland annat med en artikelserie i tolv delar, där vassa volleybollskribenten Åke Lager tar med oss på en resa genom den rika, svenska volleybollhistorien.
 
Sedan den 1 januari 2020 ska föreningar begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har uppdrag i föreningen och där har direkt och regelbunden kontakt med barn.
 
Folkhälsomyndigheten har fattat beslut att idrottsrörelsen bör avstå helt från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. Beslutet grundas på det rådande allvarliga smittläget.
 
Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under andra halvan av 2020 (1 juli - 31 december) ska vara inskickad senast den 25 februari 2021.
 
12345

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: info@volleyboll.se

Se all info