Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Tisdagen den 1 september presenterades Framtidens idrottshall i samband med ett webbinarium med över 1000 föranmälda intressenter. Nu kan du se hela lanseringen i repris!
 
Med anledning av coronaviruset följer här information från Svenska Volleybollförbundet. Nyheten uppdateras löpande i takt med att information inkommer och nya beslut fattas.
 
Framtidens idrottshall är här! Konceptet, som tagits fram av Sveriges fem största förbund för inomhusidrott i samarbete med White Arkitekter, lanserades i samband med ett webbinarium med över 1000 anmälda tittare under tisdag förmiddag.
 
Svenska Volleybollförbundets kansli i Stockholm får från och med idag klara sig utan projektledarna Jakob Birgersson och Adrian Norrby.
 
Våren 2021 sänds den 13:e upplagan av Mästarnas mästare och för första gången finns en volleyspelare i startfältet!
 
Inomhussäsongen 2020/21 inleds under pågående pandemi och genomförs under förutsättning att alla tar ansvar genom att följa myndigheternas rekommendationer samt Svenska Volleybollförbundets nya råd och riktlinjer.
 
Regeringen har presenterat sitt förslag till ett förlängt stöd till idrottsrörelsen på en miljard kronor för resten av 2020. Samtidigt meddelades att förslag till undantag av ordningslagen för idrott och kultur skickas på snabbremiss.
 
Tisdagen den 1 september presenteras konceptet Framtidens idrottshall i samband med ett webbinarium. Du är välkommen att delta, anmäl dig nu!
 
Stillasittandet och hälsoklyftorna kan riskera att öka bland unga till följd av coronapandemin. Redan innan pandemin var det bara två av tio barn som fick tillräckligt mycket motion. Nu behöver Sveriges kommunpolitiker agera för att vända trenden.
 
Vi söker dig som vill utveckla och driva våra nationella arrangemang (vikariat 1 år).
 
Erfarne volleybolltränaren Ronny Johansson, som efter flera år utomlands kommit hem till Sverige, är klar som ny verksamhetsledare för Riksidrottsgymnasiet i Falköping.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Förbundskapten Guidetti förlänger - ansluter till RIG

(2020-07-21 14:55)
Ettore Guidetti fortsätter leda Sveriges volleybolldamer. Förbundskaptenen flyttar dessutom till Sverige och förstärker instruktörsstaben vid Svenska Volleybollförbundets Riksidrottsgymnasium (RIG) i Falköping.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Nytt upplägg och ändrade datum för EM-kvalet

(2020-07-01 15:20)
Som en konsekvens av coronakrisen har Europeiska Volleybollförbundet (CEV) meddelat att kvalet till 2021 års EM-slutspel i volleyboll får ett förändrat upplägg samt att merparten av kvalet flyttas till januari 2021.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

CEV ställer in Ungdoms-EM-kval

(2020-06-16 11:35)
Europeiska Volleybollförbundet (CEV) ställer till följd av pandemiläget in EM-kvalen för U17 dam, U18 herr, U19 dam och U20 herr som alla var planerade att avgöras i augusti.
 
Svensk volleyboll har ur regeringens krispaket till idrotten tilldelats nästan 1,7 miljoner kronor i kompensationsstöd av Riksidrottsförbundet (RF) till följd av coronapandemin.
 
1234

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: info@volleyboll.se

Se all info