Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Birgersson

Anmäl lag


Lördagen den 22 februari avgörs Snowvolley-SM 2020 i Östersund, den blott andra upplagan av det unga mästerskapet. Anmälningsslussarna står nu på vid gavel och stänger lördagen den 8 februari!

Vänligen notera att antalet platser i mästerskapet är begränsade till sex lag per kön. Fastställandet av mästerskapets startfält baseras på aktuell snowvolleyranking. Ett lags ranking avgörs av den totalpoäng som lagets tre högst rankade spelare samlar ihop. Till eventuella platser som inte fylls av lag med rankingpoäng är det principen om "först till kvarn" som gäller. Det vill säga att det/de lag som först inkom med giltig anmälan enligt instruktionen nedan erhåller plats/-er i mästerskapet.

Anmälan till Snowvolley-SM görs direkt till Svenska Volleybollförbundet på den här sidan! Lagets anmälan är giltig när laget (1.) anmält sig i anmälningslösningen samt (2.) betalat avgiften om 600 kr på anvisat sätt (se anmälningssidan för mer info). Anmälan ska vara Svenska Volleybollförbundet tillhanda senast 14 dagar innan mästerskapets startdatum, vilket är lördagen den 8 februari. Startfältet publiceras på volleyboll.se måndagen den 10 februari.

Inför 2020 års upplaga av Snowvolley-SM växer mästerskapet. Det gäller såväl arrangemanget som antalet lag, som alltså utökats från fyra till sex per kön. I övrigt är upplägget i mångt och mycket samma som under premiärupplagan som avgjordes mars 2019.

Östersund står återigen värdstad och KFUM Volleyboll Östersund agerar arrangör. Varje lag som anmäler sig ska bestå av minst tre och max fyra spelare, varav tre får befinna sig samtidigt på planen, medan den fjärde agerar avbytare. Själva spelplanen är lika stor som i beachvolley, det vill säga 8x16 meter. Antalet set är också samma, alltså bäst av tre, men till skillnad från hur det ser ut i den sandiga syskongrenen är det först till 15 poäng i varje set som gäller i snowvolley. Fullständiga regler finns här!

ANMÄL LAG HÄR!

Uppdaterad: 09 JAN 2020 12:05 Skribent: Svensk volleyboll
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info