Hoppa till sidans innehåll

Om fysioterapeut


Johanna Ring Carlsson är specialist i idrottsmedicin och har en CSPT (Certified Sports Physiotherapist) samt fördjupade kunskaper om skador och rehab hos barn och ungdomar. Johanna har arbetat som leg. fysioterapeut i 18 år och har arbetat på RIG sedan läsåret 16/17.

Uppdraget som fysioterapeut på RIG är att förebygga och behandla uppkomna skador. Detta innebär att arbeta med eleverna kring tester, i rehabgrupper, föreläsningar, träningsplanering samt individuell behandling.

Ett nära samarbete mellan elev, tränare och fysioterapeut är mycket viktigt och därför ser vi gärna att eleven går hos vår fysioterapeut. Om eleven redan har en pågående rehabilitering på hemmaplan när de börjar på RIG är behandlande terapeut välkommen att skriftligt eller muntligt överrapportera eleven.

Behövs en vidare utredning så hjälper Johanna till med det och föräldrar får gärna ringa om de har frågor eller funderingar kring elevens rehabiliteringsplan.

Eleverna pratar med sin tränare för att få kontakt med fysioterapeuten och får sedan en tid för besök. Det är viktigt att eleven pratar med sin tränare om sin smärta, för ibland kan det vara tekniken som behöver justeras eller något annat i träningen som behöver åtgärdas.
Johanna finns på plats på tisdagar kl 07.30-10.30 samt onsdagar kl 10.00-14.30 och nås på telenr 070-3083057. Hon har telefontid torsdag morgon 8.00-9.00.

Eftersom det är personuppgifter Johanna hanterar kan hon tyvärr inte svara på era mail, men ringer eller sms:ar er gärna.

Uppdaterad: 19 FEB 2020 09:46 Skribent: Jeanette Jonsson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info