Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tuff helg i Södertälje

28 SEP 2015 15:38
Det blev inga segrar för RIG Falköpings killar i Södertäljes elitturnering i helgen, men det såg stundtals riktigt lovande ut ändå.
  • Uppdaterad: 28 SEP 2015 15:55

Sex lag deltog i turneringen och alla lag spelade mot alla i tre fulla set. RIG inledde mot Tierp och det blev en jämn match där Tierp vann det första setet, RIG det andra och till sist tog upplänningarna hem det tredje. Alla set slutade 25-21.

I den andra matchen väntade de regerande svenska mästarna från Linköping. RIG hängde med hyfsat bra i alla seten, men var inte nära att rubba LVC.

Lördagens sista match spelades mot arrangörsklubben. RIG vann det första setet och låg bra till aven i det andra, men Södertelge vände på steken i slutskedet. I det tredje setet tröt orken något hos gymnasiekillarna och man orkade ta hem segern.

I söndagens första match väntade Habo, premiärmotståndare i första elitmatchen på söndag. Det såg rätt sömnigt ut i RIG-lägret i de två första seten. I det tredje blev det bättre, men det räckte inte ända fram till setseger.

I den sista matchen var det dags för Vingåker. De två första seten var jämna och laget vann varsitt av dem. I helgens femtonde och sista set tröt orken hos RIG-spelarna och Vingåker vann klart.

-En helg där vi provade många olika uppställningar och det blev mycket speltid för grabbarna, något vi har nytta av när seriespelet nu drar igång. Vi hittade många ljusglimtar och fick också ett kvitto på vad som fungerar bra och ett antal saker vi får jobba hårt för att förbättra.

Resultaten från helgen finns på Södertelges hemsida.

Det finns många bilder från helgen på Södertelge Volleys facebooksida.

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info