Hoppa till sidans innehåll

Sista träningsmatchen

08 OKT 2014 17:04
RIG Falköping åkte till Habo för den sista träningsmatchen innan elitserien drar igång. Man kom inte upp i samma nivå som under träningsturneringarna tidigare, men en setvinst blev det ändå.
  • Skapad: 08 OKT 2014 17:04

Helgens turnering i Södertelge blev lyckad och nu var förhoppningen att nivån skulle höjas ännu ett steg. Förutsättningarna var dock annorlunda med en sen kvällsmatch på en vanlig skoldag och det blev ett steg tillbaka jämfört med tidigare träningsmatcher.

Tre hela set hann man med att spela och det blev RIG-vinst i det andra. Man påbörjade även ett fjärde, som RIG ledde när man var tvungen att bryta för hemfärd.

Med tanke på att det kommer bli många vardagsmatcher denna säsongen, så var det här ett bra test på hur det kommer kännas. Vikten av bra förberedelser var givetvis något som diskuterades under utvärderingen efter matchen.

En vecka återstår innan elitserien drar igång, och RIG har flyttat fram premiärmatchen en vecka pga Nevza Champioship som avgörs i Danmark med början på tisdag. Premiären för gymnasielaget blir nu på söndag mot Sollentuna hemma i Frejahallen.

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info