Hoppa till sidans innehåll

RIG HB: Seger mot serieledaren!

01 MAR 2017 11:24
En härlig 3-2 vinst kom under söndagen för RIG´s B-herrar. Vinsten kom mot Säter som hittills under säsongen endast förlorat en match.
  • Skapad: 01 MAR 2017 11:24

3-2 (27-25, 22-25, 22-25, 25-17, 15-13)

Det blev lite av en volleybollfest i Ållebergshallen i söndags där inte RIG har spelat på MÅNGA år. Killarna fick också se en del framgång trots ett på förhand svårt motstånd.

Det första setet blev en jämn historia där inget av lagen egentligen glänste. Motståndarna Säter som är vana att vinna vid det här laget hade svårt med att RIG hängt med ända till slutet och när det gällde som mest så fick RIG med sig pinnarna.

De andra och tredje seten gick egentligen rätt så klart till Säter även fast poängen på pappret ser relativt jämna ut Säter hade kontroll på skeendet och det var egentligen inte förrens på slutet av seten som Rig kom ikapp lite grann.

Det fjärde setet var setet när RIG verkligen spelade ut och fick visa sig från sin bästa sida. Den som ledde laget var lite oväntat unge Martin Löthberg som totalt stängde ner nätet från sin centerposition så fort han var fram. RIG´s försvar och block var det som ledde till den stora segern. 

Det femte setet blev jämnare än det behövde då RIG fortsatte sitt fina spel men Säter också gjorde en del bra grejer bl.a två mycket fina serveserier som ledde till många poäng efter sidbytet. RIG lyckades dock knyta ihop säcken till slut

Tidigare nämnda Martin Löthberg tillsammans med sin centerkollega Kalle Bergström samt nyblivne höger Jesper Ullberg var stora segerorganisatörer. Martin och Jesper blockade in matchbollen som ni kan se i en fin video på våran facebooksida

Skribent: Oskar Vikterlöf
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info