Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Mästarna på besök

12 OKT 2016 19:27
På lördag har RIG Falköping äran att ta emot mästarlagen från Ängelholm och Falkenberg i Frejahallen. Båda lagen tippas också i år tillhöra elitserietoppen.
  • Skapad: 12 OKT 2016 19:27

Både Engelholms VS och Falkenbergs VBK har många nya intressanta utländska nyförvärv men båda lagen har också unga svenska spelare av hög kaliber.

”Gamla” RIG-eleven Fanny Andersson, som fått en tongivande roll som passare i Engelholm, gjorde en stabil insats när guldfavoriten Hylte/Halmstad besegrades förra helgen.

Också i Falkenberg är det fd RIG-elever som ska styra spelet. Victor Nielsen och Sebastian Angel konkurrerar nämligen om passarplatsen hos hallänningarna.

 Även om RIG-lagen inte lyckades skaka om sina motståndare nämnvärt i elitseriepremiären visade både damerna och herrarna lovade takter. Utropstecken på herrsidan var Jesper Ullberg med 4 blockpoäng och Teodor Nilsson med 75% positiva mottagningar. Damerna lyckades ruska om Lindesberg i sista set med tvåpassarsystem, med Vilma Andersson och Sofia Andersson i dubbla roller.

Framtiden vs Mästarna, Frejahallen, lördag 15 oktober.

14:30 Dam vs Engelholm
17:00 Herr vs Falkenberg

Skribent: Ismo Peltoarvo
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info