Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Killarna träningsmatchade i Freja

20 SEP 2014 19:14
På lördagen spelade killarna träningsmatcher i B-hallen. Förutom de två RIG-lagen kom även Floby och Kungälv på besök.
  • Skapad: 20 SEP 2014 19:14

Träningsmatchande fortsatte i helgen efter förra helgens spel i Borås. Nu kom Floby och Kungälv till Falköping och spelade mot RIG, som för dagen var uppdelat i två lag. Dagen inleddes med RIG-drabbning då de två lagen från volleybollgymnasiet möttes. Som sig bör så vann RIG 1, men vi fick se flera fina prestationer i RIG 2 också.

I den andra matchen var det Floby som vann alla tre seten.

Sedan spelade RIG 1 två set mot Floby, där RIG vann det första ganska klart. I det andra tog Floby revansch i ett jämnt set, där hemmamisstagen blev alltför många för att det skulle räcka till setseger.

RIG 2 lyckades därefter inte knipa något set mot Floby. Det andra setet var lite bättre genomfört av RIG-grabbarna, men det var inte nära någon setvinst. Försvarsspelet var riktigt bra, men det var svårare att göra egna anfallspoäng.

Kungälv slog sedan RIG 2 i tre set, där RIG inte fick till mottagningen och därigenom blev anfallsspelet inte alls effektivt. Laget slet på bra i försvaret även nu, men det räckte inte för att kunna störa Kungälv.

RIG 1 besegrade sedan i sista matchen Kungälv i två stabila set, där gymnasiespelarna höll koncentrationen uppe riktigt bra.

Vi fick spela ganska många set idag och det togs ytterligare steg på vägen mot bra matchform. Roligt att Floby och Kungälv ville vara med och vi hoppas att alla får god nytta av matcherna.

Axel i mottagning

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info