Hoppa till sidans innehåll

HC:Härligt revansch med 3:2 mot Floby VK B.

19 JAN 2015 19:57
RIG Falköping C spelade mot Floby VK B på borta plan i helgen och vann då årets första match med 3:2.
  • Skapad: 19 JAN 2015 19:57

Helgens match mot Floby börjades ritigt bra, från första bollen visste RIG att något var på gång. Killarna vann de första bollarna som på räls utan altför stora problem tills en servemiss avslutade deras poängfest. Den påbörjades dock snabbt igen efter några bollar. Setet avslutades med 25-13.

Andra setet var en helt annan match, RIG C kunde inte göra mycket mot Flobys anfall eller servar, båda fortsatte att rada in poäng för hemmalaget. Setet vanns av Floby med 25-14.

Tredje setet spelades även det väldigt slarvigt från RIG:s mottag så som försvarsspel inte satt som det skulle och allt detta blev ett recept för katastrof för RIG. De förlorade även det setet med 25-18 och låg nu under med 2-1 i setet.

Fjärde set spelades som på en helt annan nivå från RIG:s sida, killarna spelade väldigt bra i anffal och satte press i serve vilket sedan ledde till en vinst i det setet med 25-18.

Femte och avgörande setet började dåligt och fortsatte sedan så, RIG låg under med flera poäng under i princip hela setet fram till dess att Floby hade matchboll, då började RIG ta tag i matchen och vann sedan med 16:14.

Bästa poängplockare blev Markus Torstensson med 15 poäng!

Skribent: Aldis Jaundzeikars
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info