Hoppa till sidans innehåll

HC: Förlust på hemmaplan!

16 NOV 2015 20:07
Rig Herr C förlurade på hemma plan mot KFUM Göteborg med 0-3.
  • Uppdaterad: 16 NOV 2015 20:39

I första set tog Göteborg en snabb ledning med 8-3 och det var svårt för Rig grabbarna att komma ikapp. Rig grabbarna gjorde lite för mycket serve miss. Borta laget ledde hela tiden med 5 poäng under alla set. Så det var svårt för Rig att få upp energin och komma ifatt. Borta laget tog första set med 25-19.

 

I andra set spelade Rig lite jämnare  tills i mitten av setet pga att Rig minskade sig i enkla misstag. Men det hjälpte inte, för Göteborg spelade smartare i anfallet. De började lägga massa enkla pet som Rig inte var beredda på. Andra set slutade med samma siffror som i första set och det blev 25-19 till Göteborg.

I tredje set tog Göteborg en snabb ledning som i första set. De spelade väldigt avslappnat för de kände ingen press med deras vinst på två set. Energin på Rigs sida var låg och de vågade inte chanser.Till slut slutade matchen med att Göteborg vann med 25-20 i sista set och vann matchen med 3-0 i set.

- Killarna måste kommunicera mera på planen och bredvid planen, de måste också veta att de kan bättre än vad de tror, säger coachen Aldis Jaundzeikars.

RIG:s bästa poängplockare: Hugo Berglund 8 p., Albin Hedberg 7 p., Andre Gillerfors, Andreas Härneman och Alfred Valtersson 4 p.

Nu väntar nästa match den 21 november hemma mot Habo WK B och de ligger en plats över Rig C i serien. Det är föräldrar möte samma dag,och vi hoppas att det kommer mycket publik och vi förväntar mycket stöd från de.  

Skribent: Aldis Jaundzeikars
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info