Hoppa till sidans innehåll

HC: 3-2 mot Habo WK B.

04 DEC 2014 19:49
Det blev en riktigt femsetrysare på hemmaplan. RIG C killarna visade kämparglöd när det mest behövdes och vann mot Habo WK B.
  • Skapad: 04 DEC 2014 19:49

RIG Falköping C vann en tuff match mot Habo WK B, skakigt spel från hemmalaget RIGs sida i både mottag och anfall.

I första set så öppnade RIG med väldigt många anfallsmissar och detta ledde till en stor ledning till fördel för Habo. Under hela setet var det svårt att sätta bollen i banan för RIG men efter ett par snabba byten så började det bli bättre men setet slutande ändå 13-25.

Andra set följde samma mönster, massor av anfallsmiss men eftersom RIG hade bytt runt lite på sina spelare blev det bättre och bättre stegvis. RIG killarna förlorade tyvärr det setet också med 19-25 eftersom deras anfall inte satt som det skulle.

Tredje set var en annan femma, RIG började kunna sätta bollen i plan och de kunde även döda boll. Detta resulterade i ett vunnet set med 25-21 för hemmalaget.

Fjärde set var än en gång bättre, killarna inte bara hade lärt sig att döda boll utan de kunde också få perfekt mottag och de kunde också få till riktigt bra försvar från Habos anfall. Setet vunnet av RIG när det stod 25-20.

Femte set vanns av RIG  på grund av det spelet som de hade utvecklat under hela matchen, allting satt som det skulle och antalet missar hade sänkts till ett minimum och RIG kunde ta hem setetvmed 15-12 därmed 3:2.

Poängplockare I RIG C:

Fredrik Ljung 21 p

Gustav Wesberg 13 p

Jesper Ullberg 12 p

Marcus Torstensson 6 p

Gustav Hjelm Söderberg 4 p

Jonathan Hulthen 3 p

Lucas Nordström 1 p

Theo Biström libero.

Skribent: Aldis Jaundzeikars
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info