Hoppa till sidans innehåll

HB: Tyvärr ingen vinst på borta plan mot Warberg VBF.

21 JAN 2015 22:31
Matchen mellan RIG Falköping B och Warberg VBF slutade med en förlust med 0-3, RIG hade inte hela sitt vanliga lag vilket resulterade i förlusten.
  • Skapad: 21 JAN 2015 22:31

Första setet förlorades av RIG p.g.a. dåligt mottag vilket ledde till att passen inte kom dit Falköping ville, därför kunde inte RIG döda bollen. På grund av det dåliga mottaget var det också svårt att spela center så det var alltid ett stort dubbelblock emot RIGs anfall från kanten. Trots detta kunde RIG B hålla jämna steg med hemmalaget och ledde även med 18-16 under en period. Tyvärr försvann kämpaglöden ur RIGs spel och de förlorade setet med 21:25.

Andra set började skakigt och fortsatte på samma sätt som första, mottaget var slarvigt så passen fungerade inte och RIG fick därför svårt att spela sitt vanliga snabba spel. Även försvarsspel var klurigt för RIG så RIGs transitionbollar var väldigt klena och det gick därför inte att döda boll på dem heller. Setet avslutades med 20:25.

Tredje set började som en katastrof för RIG, de låg under med åtta poäng innan de började ta tag i spelet och faktiskt spela som de brukar men då var det redan för sent för RIG att vända, därför avslutades setet med 14:25. Bästa poängplockare i RIG Falköping: Jacob Zachrisson 15 p., Fredrik Ljung 11 p.

Skribent: Aldis Jaundzeikars
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info