Hoppa till sidans innehåll

HB:Tuff förlust mot Stockholmslaget Bromma på hemmaplan.

07 MAR 2016 11:26
Rig B killar förlorade tyvärr mot Bromma KFUK-KFUM på hemmaplan med 1-3. Matchen var planerad att börja klockan 12 så killarna kom till hallen vid klockan 10 och började sätta upp nätet och förberedda sig för matchen. Killarna var väldigt taggade för matchen men Bromma blev sena pga försenat tåg och matchen kunde börja en halvtimme senare och då började Rig B tappa matchlusten.
  • Uppdaterad: 07 MAR 2016 13:03

Första setet i matchen var en väldigt dålig början för Rig B. Killarna släppte många lätta bollar och tappade poäng efter poäng väldigt snabbt och förlorade med 11-25.

I det andra setet så spelade Rig B mycket bättre i alla moment. Killarna lärde sig av sina egna misstag i första set. Så de tog upp många mer gratis bollar samtidigt löste svåra situationer och gjorde det till enkla bollar. Det var mer snack på planen som resulterade till färre misstag. Rig B vann andra setet med 25-22.

Det tredje setet var det likadant spel som i den andra och det kändes att Rig hade fått tillbaka sin matchvilja men bortalaget Bromma kunde hänga med i farten och vann tredje set med 24-26.

I det fjärde och sista setet så hade Rig tappat lite fokus i sitt spel. Killarna började setet med några misstag men kämpade på till det bittra slutet.Det slutade med att Rig B förlorade det med 21-25 och därmed matchen med 1-3. 

Killarna måste ha bättre kommunikation på plan att undvika enkla misstag och vara väldigt fokuserade i alla spel momentet om man vill vinna - säger coachen Aldis Jaundzeikars.

Rig B - Bromma KFUK-KFUM 1-3 (11-25, 25-22, 24-26, 20-25).

Poängplockare i Rig B: Viktor Gustafsson 16 p, Fredrik Ljung 15 p, Lucas Nordström 13 p, Teodor Nilsson 8 p, Jesper Ullberg 6 p, Andre Gillerfors 4, Hugo Berglund 2 p, Libero - Theo Biström.
 

Nu väntar Rig B en borta match på lördag den 12 mars mot KFUM Örebro som har lika mycket poäng som RIG B i Division 1 Norra herr!

 

 
 

Skribent: Aldis Jaundzeikars
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info