Hoppa till sidans innehåll

HB: Jämnt mot Sollentuna

22 JAN 2017 15:54
Trots stundtals riktigt bra spel lyckades inte RIG B få med sig någon poäng i den jämna drabbningen i Sollentuna.
  • Uppdaterad: 09 OKT 2017 17:10

Sollentuna vs RIG 3-1 (25-22, 25-21, 22-25, 25-18)

Det var en jämn start på dagens match då båda lagen bidrog med många egna misstag.  Det var stockholmarna som först fick koll på det egna spelet och vid 12-12 lyckades de rycka till sig en fyrapoängsledning. Våra killar spelade också upp sig men Sollentuna behöll greppet och vann setet.

Bra spel i andra set när André levererar fina passningar ut till vänsterkanten och det är helt lika upp till 18. Leon och Gustav W är de i RIG som lyckas förvalta lägena bäst. Ett par misstag kostar dyrt i setslutet och Sollentuna kan återigen kvittera ut setsegern.

Återigen en jämn inledning men vi lyckas hålla fokus setet genom. Det mesta fungerar, bra servar och anfall samt ett inspirerat försvarsspel ger oss setet. Särskilt minnesvärt var ett par vältajmade första utvägar med Samuel som avslutare.

Upp som en sol, ja resten kan ni. För många individuella misstag och vi hamnar snabbt i ett underläge vi inte lyckas hämta in trots bra spel mot slutet, bl.a. häftiga försvarsinsatser av Theo & Gustav W.

I ett jämnt RIG var liberon Theo Biström, säker i mottagningen och väldigt bra i försvarsspelet, bäst för dagen. Också Gustav Wessberg och Alfred Waltersson svarade för genomgående positiva prestationer.

Laget:
André Gillerfors, Theo Biström, Samuel Alvinge, Gustav Wessberg, Alfred Waltersson, Leon Vincent, Gustav Hjelm Söderberg och Kalle Bergström.

Skribent: Ismo Peltoarvo
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info