Hoppa till sidans innehåll

HB: Inga poäng på bortaplan mot Floby!

17 DEC 2014 10:59
Matchen mellan Floby VK och Falköping slutade med att RIG B förlorade med 3-1 i set och det är Vårettan som väntar oss efter Jullovet.
  • Skapad: 17 DEC 2014 10:59

Första setet förlorade RIG på grund av generellt dåligt spel på alla stadier. Mottaget, försvaret, passen och anfallet var allihopa gjorda väldigt halvdant vilket ledde till mycket anfallsmiss och få poäng för RIG. När Floby väl fått tjugo poäng så verkade det som att RIG hade gett upp och därför presterade de väldigt dåligt i det sista av det och hemmalaget vann den första set med 25-19.

Andra setet började ungefär som första hade slutat men efter ett tag kunde RIG B skärpa sig och ta sig tillbaka och efter ett par snabba poäng och en välutvecklat time out från RIG. Efter den time out-en verkade det som att RIG hade fått helt ny energi och kunde därför dra ifrån och tillslut vinna setet med 25-22.

Tredje setet började bra för RIG, de tog flera poäng redan i början av setet och hade en stor ledning men sen kom det ett par domarbeslut som RIG verkligen var missnöjda med vilket ledde till att de inte spelade på topp, det resulterade i en stor ledning för Floby som Falköpings laget helt enkelt inte kunde komma tillbaka från. Setet avslutades med 25-17.

Fjärde setet började skakigt men var i princip som resten av matchen, mottaget var väldigt skakigt så det var svårt att från passen dit vi ville vilket innebar att vi alltid hade ett högt dubbelblock emot oss, därför kunde RIG inte få till några bra anfall och till slut hemmalaget vann med 25-19.Poängplockare i RIG:

Jacob Zachrisson 16 p.

Fredrik Ljung 13 p.

Bartosz Sulinski 7 p.

Filip Nilsson 6 p.

Lucas Nordström 2 p.

Axel Stenkilsson Hoff 1 p.

Libero Marcus Torstensson.

 

Jag vill önska alla killar och deras familjer God Jul och Gott Nytt År!

Med vänlig hälsning,

Coach Aldis

Skribent: Aldis Jaundzeikars
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info