Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

HB: 3-0 seger avslutar höstsäsongen mot Teknikum!

19 DEC 2016 12:53
Ännu en match i division 1 mot ett duktigt erfaret lag. Denna gången stod Teknikum på andra sidan nätet mesd bland andra vår egen Filip Hammarströms far Håkan.
  • Skapad: 19 DEC 2016 12:53

RIG HB - Teknikum 3-0 (25-17, 25-23, 25-22)

Vi åkte med ett blandat gäng till söndagens bortamatch mot Teknikum. Inför matchen så pratade vi om att våran enda stora prioritet behövde vara block och försvar och att låta allt annat lösa sig runt omkring det. Det var också en vinnande taktik i det första setet då framförallt blocket ledde till en enkel seger.

I det andra setet så kom Teknikum igång riktigt bra samtidigt som RIG´s killar blev lite för passiva i anfall. Något som de inte lyckades korrigera förrens sent i setet när grabbarna fightade sig tillbaka från att ha legat under 19-22. 

I det tredje setet så kom hemmasonen Filip Hammarström in i spel på högerkanten och mycket tack vare hans fina spel så tog vi en stor ledning direkt. En ledning som sedan höll sig långt in i setet trots att Filip fick utgå med en armbågsskada i mitten av setet. Mot slutet så knaprade Teknikum sig ikapp men grabbarna lyckades avgöra setet efter 3 setbollar.

Extra stora plus för dagen till Filip Hammarström och Martin Löthberg, båda från Uppsala som trots att de inte ofta spelar i div 1 gjorde fina insatser. Nämnas ska dock att hela laget spelade mycket bra vilket gjorde det enklare för ynglingarna att komma in på div.1 nivån!

Skribent: Oskar Vikterlöf
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info