Hoppa till sidans innehåll

HA: Vingåker nästa

16 OKT 2015 21:49
Många av RIG Falköpings spelare har varit iväg med U19-landslaget under veckan, men nu är man hemma igen och på lördag väntar nästa elitserieomgång, där man ska spela i den nyrenoverade sporthallen i Vingåker.
  • Skapad: 16 OKT 2015 21:49

Det blev silver för U19-landslaget i Nevza Championship som avslutades i torsdags. Nu ska killarna som kommer från RIG Falköping få möta Andreas Brink, som varit lagkamrat under veckan, men som nu står på andra sidan nätet i Vingåkerströjan.

VVk har gjort en bra värvning i Andzej Savostenok, en hårtslående litauisk landslagsspelare. Han har även en landsman i laget i form av Karolis Slimas, som förra säsongen återfanns i Göteborg United. Axel Qvarnström är tillbaka i moderklubben efter en ettårig sejour i Habo. På passarplatsen hittar vi rutinerade Matthias Gustavsson och den lite yngre Lukas Karlsson. Sist men inte minst har vi den spelande tränaren, engelsmannen Adam Bradbury, som var en kortare period i klubben även under den förra säsongen.

Matchen är den första hemmamatchen för sörmlänningarna, och det innebär att det är första gången det spelas match i den nyrenoverade hallen efter ansiktslyftningen. Även namnet är nytt, begreppet Vidåkershallen existerar inte mer. Nu är det rätt och slätt Sporthallen som gäller. Vi får se om det är en lyckosam förändring för Vingåkerslaget, eller om det är RIG som känner sig som mest hemma där.

Sporthallen, Vingåker, lördag 17 oktober kl. 14.00
Vingåker - RIG Falköping

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info