Hoppa till sidans innehåll

HA: Viktiga poäng på spel i västgötaderbyt

23 FEB 2015 15:42
På tisdag reser RIG Falköpings elitkillar till Habo för derbymatch, ett derby som är oerhört viktigt för båda lagen i kampen om en plats i slutspelet.
  • Uppdaterad: 23 FEB 2015 16:00

Habo ligger på tabellens jumboplats och för dem är det nu antagligen sista tåget som går i jakten på en slutspelplats. En förlust på tisdag och det ser riktigt mörkt ut, men vid en seger lever fortfarande hoppet om att kunna ta sig upp över strecket. För RIG är poängen lika betydelsefulla och en seger gör att man återigen tar sig upp på slutspelsplats, förhoppningsvis en placering man i så fall kan behålla under resten av grundserien.

Habo förlitar sig mycket på Istvan Schulcz och Axel Qvarnström i anfallsspelet och de är riktigt svårstoppade om de har en bra dag. De motsvaras i RIG av Viktor Lindberg och Jacob Link som gör de flesta poängen för gymnasielaget. Men båda lagen behöver en mycket bra laginsats, där alla spelare bidrar i hög grad och en inte alltför avancerad gissning är att serve och servemottagning är moment som kommer spela stor roll för avgörandet.

Habo sporthall, tisdag 24 februari kl. 19.00
Habo - RIG Falköping

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info