Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

HA: Utmanande uppgift i Igloon

04 DEC 2015 13:27
Efter den svåra matchen i Örkelljunga i torsdags kommer nu ytterligare en tuff utmaning för RIG-killarna. Topplaget Falkenberg väntar på bortaplan på söndag, men inte i Falkhallen som vanligt utan matchen spelas i hallänningarnas gamla hall, mest känd som "Igloon".
  • Uppdaterad: 04 DEC 2015 10:55

Falkenberg har inte någon bred trupp den här säsongen, men spetsen är det inget fel på. Det fick RIGarna erfara i början av november när Falkenberg gästade Frejahallen. Tungt FVBK-servande ställde till bekymmer för gymnasielaget och detsamma gjorde landslagspassaren Dardan Lushtakus passningsspel. Tobias Persson gör nog sin bästa säsong i karriären så här långt och detsamma kan troligen liberon Johan Eriksson också säga. Arno Slipac sprudlar av spelglädje efter långvariga skadeproblem och centrarna Jake Staahl och Pedro Mendes bidrar med mycket kompetens. Darryl Shank på högerkanten kompletterar startuppställningen och med dessa namn är det inte konstigt att Falkenberg som vanligt aspirerar på topplaceringarna i tabellen.

RIG visade i torsdags mot Örkelljunga upp bättre spel än mot Habo förra veckan, men någon setvinst räckte det inte till även om man var nära i det andra. Många positiva ljusglimtar fanns dock att ta med sig hem från Skåne och förhoppningsvis kan det bli ännu fler i Halland. Bartosz Sulinski hade till exempel en mycket lyckad dag i anfallet och mer av det vill vi se även på söndag.

Söndag 6 december kl. 15.00, Falkenbergs idrottshall ("Igloon")
Falkenberg - RIG Falköping

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info