Hoppa till sidans innehåll

HA: Tätt på given i elitserien

02 FEB 2016 20:40
Matcherna duggar tätt i herrarnas elitserie för RIG Falköping, efter helgens två matcher är det redan på onsdag dags igen. Hylte Halmstad kommer då till Falköping med två spännande nyförvärv i truppen.
  • Uppdaterad: 02 FEB 2016 20:52

Landslagsliberon Anton Wijk Tegenrot har lämnat proffslivet på Cypern och återvänder till Hylte Halmstad och förstärker därmed hallänningarnas redan breda trupp ytterligare. Dessutom har de draftat en passare som ska ersätta skadade Matthew Young, nämligen puertoricanen Jonathan Rivera Vega med artistnamnet "Omar". Han har senast spelat i den inhemska förstaligan, men har tidigare spelat på collegenivå i USA och håller säkert en hög nivå. I övrigt så har förhandstippade seriefavoriterna vassa alternativ att ta till på alla positioner om det skulle behövas med den klart bästa bänken i serien.

RIG lyckades skrällvinna i Örkelljunga i lördags, den första segern i skåningarnas hall någonsin i volleybollgymnasiets historia. Sedan kunde inte de unga spelarna mobilisera tillräckligt med kraft dagen efter den tuffa femstaren för att kunna betvinga Vingåker, men det var ändå en positiv helg. Nu har man haft två dagars möjlighet till återhämtning och lättare träning för att kunna komma laddade till tänderna till matchen mot Hylte Halmstad. Jacob Link hade en produktiv helg där han gjorde totalt 64 poäng i de två matcherna, men för att kunna hålla jämna steg med hallänningarna så krävs det att alla spelare på banan kan göra en stark insats. Givetvis finns det inget att förlora, så det är bara att spänna bågen och se hur långt det kan bära.

Onsdag 3 februari kl. 19.00, Frejahallen
RIG Falköping - Hylte Halmstad

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info