Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

HA: Svenska mästarna besöker Falköping

20 NOV 2014 15:37
Falkenberg vann mästerskapet i våras och har ett riktigt vasst lag även den här säsongen. Det blir en tuff uppgift för RIG Falköping att försöka rubba hallänningarna på lördag.
  • Uppdaterad: 20 NOV 2014 15:46

Falkenberg har öppnat starkt den här säsongen också. Fram till i onsdags var de obesegrade på ett imponerande sätt, men då kom det första nederlaget i derbyt mot Hylte Halmstad.

Passaren Mike Iandolo är med sina dryga två meter en stor passare, men han är också mycket skicklig i passningsspelet och är givetvis en nyckelspelare. De två proffskollegorna  Darryl Shank och Matt Hanley är också riktigt duktiga, även om Shank har saknats i några matcher. Kompletterat med tidigare RIG-eleverna Tobias Persson, Philip Pettersson, Wilhelm Nilsson och David Pettersson har de ett mycket fysiskt lag och dessutom två duktiga liberospelare i Almir Ljutovac och Johan Eriksson som kompletterar varandra bra. Alfred Dalevik och Sebastian Angel flyttade hem till Falkenberg i somras efter tre år på volleybollgymnasiet, men Arno Slipac är tyvärr fortfarande borta från spel pga knäskada. Tränare Patrick Aparicio och hans lag har favorittrycket på sig även i år och i matchen mot RIG Falköping så är oddsen för hemmaseger givetvis skyhöga.

RIG Falköping fick inte med sig någon poäng från Vingåker förra helgen, men det var ingen dåligt genomförd match av gymnasieeleverna. Nu ska det till en prestation utöver det vanliga om man ska kunna få med sig några poäng, men siktet är inställt på att bjuda på ordentligt motstånd och att ta boll för boll inför föräldramötespubliken dagen till ära.

Lördag 22 november kl. 19.00, Frejahallen
RIG Falköping - Falkenberg

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info