Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

HA: Svår bortamatch på onsdag

15 NOV 2015 23:00
Hylte Halmstad åkte på en överraskande femsetsförlust uppe i Sollentuna i lördags och tappade därmed serieledningen. I matchen på onsdag blir de tippade favoriterna så klart en tuff motståndare för gymnasielaget, som inte har något att förlora.
  • Uppdaterad: 16 NOV 2015 14:55

Lagen möttes i den andra serieomgången och den matchen svängde å det grövsta. Hela 25-7 till hallänningarna i första set förbyttes till RIG-vinst i det andra. Hylte Halmstad vann sedan tämligen säkert, men gymnasiekillarna kan ändå resa till Halmstad med en känsla att man inte har något att förlora och att en topprestation kan räcka till både en och flera setvinster.

-Vi har tyvärr rasat ordentligt under vissa perioder under hösten, t.ex.första set mot Hylte Halmstad och sista set i Tierp i lördags, och det är något vi måste jobba bort, menar coachen Göran Persson. Vi får inte ta med oss dåliga prestationer, domarmissar eller annat negativt in till nästa boll, utan ställa oss inför nästa poäng med rätt sinnesstämning, då kommer vi inte förlora så många bollar i rad. Vi vet vad vår högstanivå räcker till och förhoppningsvis får vi se mycket av den på onsdag!

Brassen Alexandro Luna är den som gör flest poäng i Hylte Halmstad, men man har vassa spelare på alla positioner och även en stark bänk. Det finns alternativ att använda sig av och det gör att laget inte står och faller med någon spelare. Till exempel har RIG-studenten från i somras, Axel Stenkilsson Hoff, klivit in på liberoplatsen med den äran efter att Johan Skoogh dragits med skadeproblem.

Onsdag 18/11 kl. 19.00, Halmstad Arena
Hylte Halmstad - RIG Falköping

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info