Hoppa till sidans innehåll

HA: Säsongens sista västgötaderby

08 FEB 2016 09:00
På onsdag åker RIG Falköpings elitkillar ner till Habo för ett fjärde möte med vårens kometlag och återigen har de förändringar i sin trupp.
  • Uppdaterad: 08 FEB 2016 16:01

Det var bara ett par veckor sedan RIG och Habo möttes senast, men det har ändå hunnit ske lite förändringar i Habos trupp då man i sista stund innan transferfönstret stängdes skaffade en ny högerspiker. Joren Zeeman heter han och kanadensaren gjorde debut i Habos första förlustmatch efter jul då serieledarna Falkenberg vann med 3-1 i onsdags. Zeeman var då klart bäste poänggörare och verkar vara ett bra tillskott i spelartruppen.

Beau Graham spelar nu på centerplatsen och är också ett stort hot som RIG hade svårt att få grepp om senast lagen möttes.

RIG lyckades inte rubba Hylte Halmstad i onsdagens match, men stundtals var det riktigt bra spel från gymnasiespelarna även om man inte lyckades hålla den nivån tillräckligt länge för att kunna störa hallänningarna. Segern från Örkelljunga känns fortfarande riktigt bra och nivån RIG kom upp i då lär man behöva om det ska bli nya poäng i derbyt.

Onsdag 10 februari kl. 19.00, Habo Sporthall
Habo - RIG Falköping

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info