Hoppa till sidans innehåll

HA: RIG utan chans i Sollentuna

15 JAN 2015 22:14
Det blev ingen bra början på vårterminen för RIG:s elitkillar. Sollentuna dominerade från början till slut och vann utan att behöva förta sig.
  • Uppdaterad: 15 JAN 2015 22:50

RIG hängde med ganska bra i inledningen, men tre Sollentunablock på de fem första bollarna var inte den start man önskat för RIG:s anfallare. Från 9-8 drog hemmalaget ifrån och hade god utdelning på sitt snabba anfallsspel. Falköpingsservandet fungerade alltför dåligt med många bollar som inte träffade banan och då är det svårt att ta sig ikapp, även om servemottagningen var ganska stabil. 25-19 skrevs siffrorna till.

Andra set inleddes riktigt svagt av Falköping som bjöd på missar i serve och anfall. Sollentuna fortsatte att spela säkert och det var bara framåt setslutet som de skänkte bort några poäng. Överlägsna 25-13 till Sollentuna var absolut inte i överkant.

Den avhyvlingen fick gymnasieeleverna att tända till bättre inför det tredje setet och nu visades det upp bättre takter. RIG var i ledningen vid 10-8, men sedan kunde man inte stå emot längre. Sollentuna kom tillbaka och gick fram till 19-13. Med en sista kraftansträngning tog RIG Falköping in något på försprånget, men längre än till 21 poäng kom man inte innan Sollentuna nådde de behövliga 25.

-Vi hittade aldrig in i rytmen och vårt servande var alldeles för svagt, med undantag av Kristian Persson som lyckades bra från baslinjen, berättar tränaren Göran Persson. Nu har vi en match tillsammans innan lördagens västgötaderby och det känns bra för det blir en helt annan tillställning, lovar Persson.

Axel Stenkilsson Hoff fick ta emot blommorna som pris för lagets bästa spelare för sin insats på passarpositionen, där han huserade idag.

Statistik

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info