Hoppa till sidans innehåll

HA: RIG möter skadedrabbat Falkenberg

13 FEB 2015 18:24
RIG Falköpings elitkillar reser till västkuststaden Falkenberg på lördag för att möta serieledarna, som saknar flera spelare pga skador. Det är, trots skadorna, ett mycket svårt motstånd, så RIG får verkligen visa framfötterna om det ska bli poäng.
  • Uppdaterad: 13 FEB 2015 19:06

Falkenberg förlorade en stentuff femsetare borta mot Örkelljunga förra helgen, men tog revansch uppe i Sollentuna på torsdag kväll. Skadelistan är ganska lång med spelare som Arno Slipac, Tobias Persson, David Pettersson och Alfred Dalevik som vi inte räknar med att de kan spela för fullt på lördag. Johan Eriksson har då fått lämna sin liberoposition för att komplettera startuppställningen på en spikerplats. Med proffstrion Mike Iandolo, Darryl Shank och Matt Hanley tillsammans med centrarna Wilhelm Nilsson och Philip Pettersson, samt liberon Almir Ljutovac är det ändå ett lag som blir svårt för RIG att rubba.

RIG har varit nära att tvinga fram ett avgörande set två gånger på hemmaplan, men när lagen möttes i Falkhallen i höstas så vann hallänningarna enkelt. Volleybollgymnasiets elever har haft sportlov, så efter föregående helgs segermatch mot Vingåker reste spelarna hem med en positiv känsla. En träning på fredagseftermiddagen är det laget hinner med tillsammans innan det är matchdags, så det är osäkert hur formen är. Det är dock med gott självförtroende och känslan av att det inte finns något att förlora som killarna går in på banan på lördag och det kan räcka långt.

Falkhallen lör 14/2 kl. 15.00
Falkenberg - RIG Falköping

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info