Hoppa till sidans innehåll

HA: RIG avslutar mot de regerande mästarna

10 MAR 2016 14:45
På lördag spelar RIG Falköping säsongens sista elitseriematch och det gör man mot förra säsongens svenska mästare från Linköping, som nu ligger trea i den jämna tätstriden.
  • Skapad: 10 MAR 2016 14:45

Linköping har förnyat sin redan vassa trupp på slutet. Erik Sundberg är nu glädjande nog tillbaka i fullt spel och man har dessutom fyllt på med spikern William Mercer och passaren Rory Welsh. Redan innan dessa anslöt till laget så hade man en stark uppställning och nu har man både topp och bredd för att kunna utmana om SM-titeln även i år.

För RIG Falköping är det alltså seriens sista match eftersom man inte når slutspelet. Extra speciellt är det för de killar i årskurs tre som gör sin sista match i RIG-tröjan och de vill givetvis avsluta på bästa sätt. Dessutom närmar det sig säsongens stora mål, nämligen att lyckas bra i EM-kvalet i Neapel i månadsskiftet och formtoppen ska nu börja infinna sig.

En match i matchen blir det mellan de båda lagens vänsterhänta högerspikers. Linköpings Martin Larsson ligger en poäng före vår egen Jacob Link i poängligan, så det blir intressant att följa kampen om vem som ska sluta före där.

Lördag 12 mars kl. 14.30, Frejahallen
RIG Falköping-Linköpings VC

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info