Hoppa till sidans innehåll

HA: RIG åker till västkusten

09 DEC 2014 08:59
På onsdag eftermiddag beger sig RIG Falköpings elitkillar till Falkenberg för ännu en tuff match då de regerande svenska mästarna står för värdskapet.
  • Uppdaterad: 09 DEC 2014 10:12

Det blir ytterligare en svår uppgift för riksidrottsgymnasiets lag i herrarnas elitserie när de på onsdag möter Falkenberg på bortaplan. Hallänningarna ligger på tredje plats i tabellen, men på samma poäng som serieledande Linköping. I år har Falkenberg ett rejält storvuxet lag med mycket vassa spelare på samtliga positioner, men RIG pressade dem ganska bra hemma i Frejahallen för några veckor sedan. Första set vanns och det var inte långt ifrån att man lyckades tvinga fram en femsetare då det var riktigt jämnt i det fjärde setet.

RIG är sugna på att ta revansch på sig själv efter helgens storförlust mot Hylte Halmstad, då det inte var mycket som stämde för gymnasielaget. Spelet har pendlat från topp- til bottennivå under hela säsongen, men i lördags kom man aldrig upp till normal standard. Förhoppningsvis var det en engångsföreteelse och publiken i Falkhallen får se ett betydligt mer välspelande RIG Falköping på onsdag kväll.

Onsdag 9/12 kl. 19.00,Falkhallen, Falkenberg
Falkenberg - RIG Falköping

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info