Hoppa till sidans innehåll

HA: Poängligaledaren kommer till Frejahallen

12 FEB 2016 08:00
RIG Falköpings Jacob Link har producerat flitigt med poäng och ligger tvåa i poängligan, men hela 91 poäng fler, och det på en match mindre spelad, har Tierps Colton De Man gjort. På lördag möts de i Frejahallen.
  • Uppdaterad: 11 FEB 2016 21:14

Tierp är som vanligt ett av seriens hemmastarkaste lag. Att de spelar i en ny hall i år har inte förändrat det faktumet. Däremot har de inte lyckats lika bra på bortaplan. Det enda lag tabellfemman har lyckats betvinga på resande fot var derbymotståndaren Sollentuna. Upplänningarna lär vara mycket bestämda på att förändra den siffran när de kommer för att möta tabelljumbon.

Poänligaledaren Colton De Man och hans proffskollega Lee Hamilton är de som står för de flesta vunna bollarna i laget, men roligt att se att Falköpingssonen och förre RIG-eleven Patrik Ödvall, nu på högerkanten, också gör en bra säsong.

I veckan gjorde RIG Falköping inte någon av sina bättre insatser i bortaderbyt mot Habo. Servemottagningen var dock ett moment som fungerade riktigt bra och om man kan lyckas med det även i den här matchen, samtidigt som övriga speldelar höjer sig ett snäpp, så kan det bli en intressant match.

Lördag 13 februari kl. 17.00, Frejahallen
RIG Falköping - Tierp

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info