Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

HA: Nytt topplag till Frejahallen

02 NOV 2015 13:40
Man har knappt hunnit hämta andan efter söndagens match mot Örkelljunga innan det är dags för nästa drabbning. På onsdag gästar Falkenberg volleybollgymnasiets hemmahall och att hallänningarna är stora favoriter råder ingen tvekan om.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2015 14:54

Grabbarna i RIG Falköping gjorde under stora delar av söndagens match mycket bra ifrån sig, men det räckte inte till någon setvinst. Servemottagningen var riktigt stabil och det är något som definitivt också kommer krävas om det ska gå att rubba Falkenberg.

Hallänningarna åkte på en överraskande förlust mot Sollentuna för ett par veckor sedan, men har vunnit de övriga matcherna, inklusive derbyt mot favorittippade Hylte Halmstad. Landslagspassaren Dardan Lushtaku håller i dirigentpinnen men även Sebastian Angel kliver in på passarplatsen mer frekvent än tidigare. Oerhört roligt är att vi får se Arno Slipac på planen igen, tillbaka efter knäskada och mer spelsugen än någonsin får vi anta. Tobias Persson heter hans kollega på vänsterkanten. Centern Pedro Mendes är tillbaka i Falkenbergströjan och Jake Staahl är den andre spelaren som huserar i mitten. Darryl Shank är lagets högerspiker för andra säsongen i rad och Johan Eriksson är numer ensam som libero, men han blir stadigt bättre och bättre och ser till att försvar och servemottagning håller hög kvalitet. Dessutom hittar vi Johan Gruvaeus i truppen och han spelade tillsammans med många av RIG-killarna i U19-landslaget i Nevza Championship för ett par veckor sedan.

Det ska till en topprestation av gymnasielaget för att det ska räcka till poäng, men årets upplaga av RIG räds inget motstånd och vet vilka kvaliteter man besitter. Nu gäller det bara att plocka fram det bästa man har, och då kan det bli en riktigt rolig tillställning.

Ons 4/11 kl. 19.00, Frejahallen
RIG Falköping - Falkenberg

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info