Hoppa till sidans innehåll

HA: Ny nolltrea mot Hylte Halmstad

05 FEB 2015 21:10
RIG Falköping lyckades inte heller den här gången knipa något set mot Hylte Halmstad. En bra start på andra set med sex bollars ledning var det bästa som RIG kunde åstadkomma, men det räckte inte ända fram.
  • Uppdaterad: 05 FEB 2015 21:22

Senast när halläningarna besökte Frejahallen blev det en lekande enkel seger för dem, men så lätt skulle det inte gå idag, det hade RIG:arna bestämt sig för. Några servemissar för många blev det i matchinledningen, men spelet stämde i övrigt ganska bra. Ett fempoängsryck av gästerna i mitten av setet blev avgörande. Efter det kom aldrig RIG ikapp, men en positiv avslutning kändes ändå bra inför fortsättningen, 21-25 slutade det vid.

Starten på det andra setet blev riktigt bra. Alla spelarna på banan bidrog till nivåhöjningen och kämpaglöden i försvarsspelet var spektakulär. Det höjde energin även i resten av spelet och det gjorde att ledningen var sex poäng vid 10-4. Då kom det någon slarvig miss som kostade energi och starkt blockspel av hallänningarna gjorde att försprånget krympte. Ikapp var dock inte Hylte Halmstad förrän vid 17-17, men därifrån spurtade de ifrån till ny setvinst med 25-21.

Tredje set inleddes positivt av RIG, men från 8-10 var det gästerna som dominerade. De satte ordentlig press på sina servar, samtidigt som RIG:s anfallsspel gick i baklås. Solklara 25-12 och gymnasieleverna får ladda om inför lördagens viktiga hemmamatch mot Vingåker.

Statistik

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info