Hoppa till sidans innehåll

HA: Ny hemmamöjlighet för RIG

07 NOV 2014 18:30
I lördagens hemmamatch ställs RIG Falköping mot Södertelge, ett lag med en seger i bagaget och säkert rejält med revanschsug efter att ha tappat 2-0 mot Vingåker i onsdags.
  • Uppdaterad: 07 NOV 2014 18:50

Södertelge såg ut att gå mot tre poäng i Södermanlandsmötet med Vingåker i veckan, men man släppte tre raka set efter att ha inlett bra. Poängkung är tidigare RIG-eleven Hampus Randén, som kommit tillbaka glädjande starkt efter sin hjärnblödning i våras, något som han också drabbades av under sin tid på volleybollgymnasiet. Oerhört kul att vi får se honom här i Frejahallen igen. 

En annan stor orsak till poänggörandet är duktige passaren Jord Brethouvwer, som med sin längd på 2 meter också är ett bra anfallsvapen och en stor blockerare. Han har en klar favoritutväg till centerproffset Luke Sim, som har en väldigt stor roll i lagets anfallsspel och just nu ligger tvåa i elitseriens poängliga. Något som är väldigt ovanligt för en center.

RIG gjorde en mycket bra match mot Örkelljunga i onsdags, men lyckades ändå inte vinna något set. Förhoppningen är att kunna hålla samma nivå i den här matchen, men få till en annan utgång. Servandet var mycket framgångsrikt och det hoppas vi lyckas med här också. Passaren Ludvig von Sydow var också riktigt bra och han fick mycket hjälp av en stabil servemottagningslinje. En minskning av antalet förlorade bollar i det egna anfallet är det som kanske är mest önskvärt för att de första poängen ska gå Falköpingslagets väg.

Lör 8/11 kl. 15.30 Frejahallen
RIG Falköping - Södertelge

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info