Hoppa till sidans innehåll

HA: Nyckelmatch i Frejahallen

06 FEB 2015 02:53
Det står viktiga poäng på spel i lördagens match mellan RIG Falköping och Vingåker. Kampen kring slutspelsstrecket är stenhård och både RIG Falköping och Vingåker är i högsta grad inblandade.
  • Uppdaterad: 06 FEB 2015 12:13

Vingåker har nyligen förstärkt truppen med Adam Bradbury och det har försett laget med ännu ett stabilt alternativ på vänsterkanten. Kompisen Jordan Power kom redan i höstas och lånet av Tomasz Mroz från Linköping har gett laget ökad slagstyrka på högerkanten. Rutinerade passaren Matthias Gustavsson har ett härligt samspel med centern Andreas Brink, som nu får möta flera av sina landslagskamrater som han senast kamperade med i EM-kvalet i Serbien i januari. Christoffer Jostål har klivit in på centerpositionen sedan Bradburys inträde och liberoplatsen delas av Simon Abrahamsson och Mattias Lindberg, storebror till vår egen Viktor.

I höstas vann Vingåker en fyrsetare och nu återstår att se om hemmaplansfördelen är den avgörande faktorn. I och med Vingåkers seger mot Södertelge i onsdags, så passerade de RIG i tabellen.

Lördag 7 februari kl. 18.00, Frejahallen
RIG Falköping - Vingåker

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info