Hoppa till sidans innehåll

HA: Nya möjligheter

21 OKT 2014 20:40
Med det utökade antalet omgångar i elitserien, 26 omgångar mot tidigare 18, är det tätt på given mellan matcherna. På onsdag beger sig RIG Falköping mot Hyltebruk för att mäta krafterna mot Hylte Halmstad.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2014 21:00

Söndagens elitseriepremiär blev inte riktigt vad laget från volleybollgymnasiet hoppats på. Man inledde bra mot Sollentuna, men efter att ha tappat ledningen i första set och förlorat det, så kunde man inte stå emot mer.

Chans till revansch finns det redan i onsdagens match då man borta i Örnahallen får möta ett av de topptippade lagen. Hylte/Halmstad har en stark trupp även i år och i deras premiär besegrade de Vingåker utan större problem. Passaren Matthew Young är spindeln i nätet hos hallänningarna och är definitivt en av de absolut bästa passarna i elitserien. Landslagsliberon Anton Wijk Tegenrot är en annan mycket sevärd spelare med en fantastisk reaktionsförmåga och stabil servemottagning. Importerna Johl Awerkamp och Dalton Ammerman kompletterar startuppställningen tillsammans med ex-rigarna Johan Mårtensson, Jens Ahremark och Benjamin Engström.

-Det blir definitivt något att bita i, men vi ser det som en ny möjlighet att utveckla vårt spel och vi tror att vi kan förbättra söndagens prestation en hel del, menar Göran Persson. Serven var det stora glädjeämnet för oss mot Sollentuna och jag hoppas att vi kan behålla den nivån, något vi kommer behöva om vi ska kunna hävda oss i Örnahallen, avslutar Persson,

Ons 22/10 kl. 19.00, Örnahallen, Hyltebruk
Hylte Halmstad - RIG Falköping

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info