Hoppa till sidans innehåll

HA: Nära men inte riktigt setseger mot serieledarna

05 DEC 2016 13:43
För andra gången på de tre senaste matcherna så visar RIG-killarna upp fint mottagningsspel. Tyvärr så fanns inte samma fokus i anfallsspelet under delar av matchen utan vi lyckades endast vara nära i det tredje setet
  • Skapad: 05 DEC 2016 13:43

0-3 (15-25, 19-25, 29-31)

Rig-killarna kom laddade till matchen mot serieledarna Hylte/Halmstad och det blev en lyckad inledning med bra mottagning och fint allmänt spel men inte med lyckosamt avslutande. Det första setet rann iväg trots att känslan var relativt bra.

Det andra setet startade liknande men någonstans i mitten så hittade killarna hem bättre i spelet och plötsligt så började RIG plocka poäng istället för att tappa. Det räckte inte ända fram men det var en bra förberedelse inför det tredje setet som skulle visa sig bli mycket jämnt

För i det tredje setet så stämde anfallsspelet mycket bätter samtidigt som försvaret verkligen började klicka. Många långa bolldueller utspelade sig som till skillnad från första setet nu avslutades med misstag från H/H´s sida istället för RIG´s. Det jämna spelet höll i sig fram till slutet där RIG bl.a hade 3 setbollar men inte riktigt lyckades knyta till säcken. 

Mycket positivt tar vi med oss till nästa match som är redan på tisdag mot Habo hemma i Frejahallen kl 19:00. I RIG fick Marcus Torstensson pris som matchens lirare men även hans spikerkollega Teodor Nilsson gjorde en bra match!

Skribent: Oskar Vikterlöf
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info