Hoppa till sidans innehåll

HA: Luciamatch mot Sollentuna

09 DEC 2015 19:21
Sollentuna åsamkades sin första förlust på hemmaplan mot Linköping i tisdags, men på bortaplan är facit det omvända, där har det bara blivit en seger. På söndag ska RIG försöka se till att den siffran kvarstår.
  • Skapad: 09 DEC 2015 19:21

Sollentuna har varit riktigt vassa på hemmaplan under säsongen. De två tippade topplagen Falkenberg och Hylte Halmstad fick lämna Stockholmsområdet utan vinst. Nu sprack segersviten på hemmaplan så sent som i tisdags då de regerande svenska mästarna från Linköping vann i tre raka set i Arena Satelliten, så det lär vara ett revanschsuget Sollentuna som reser till Falköping på söndag.

Staffan Blomgren är hittills den bästa poängplockaren i Sollentuna, tätt följd av australiensaren Kosma Swiechowski. Centern Tobias Ericsson har inlett säsongen riktigt starkt och leder blockligan med bred marginal. Passaren Fredrik Gewers har tagit ett stort steg i sin utveckling nu när han får spela förstafiolen efter att Andreas Eriksson i somras lämnade laget för proffslivet i Tjeckien.

RIG gjorde en bra insats mot Falkenberg i söndags, men det räckte inte till någon poäng. Södertelge besegrade Vingåker i förra veckan och klättrade då förbi i tabellen, så RIG Falköping ligger nu på nionde platsen, precis under slutspelsstrecket.

Söndag 13 december kl. 17.00, Frejahallen
RIG Falköping - Sollentuna

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info