Hoppa till sidans innehåll

HA: Hylte Halmstad visade klassen i Frejahallen

03 FEB 2016 21:46
RIG Falköping öppnade vasst i hemmamatchen mot Hylte Halmstad, men sedan visade hallänningarna att de är ett topplag att räkna med och vann säkert i tre raka set.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2016 22:01

Favorittippade Hylte Halmstad blir inte mindre att räkna med inför slutspelet, det visade de upp i Frejahallen på onsdagskvällen. Landslagsliberon Anton Wijk Tegenrot som precis kommit hem från proffsäventyr på Cypern och nye passaren Jonathan "Omar" Rivera Vega verkar ha kommit in bra i laget. Trots detta så var det RIG som var i ledningen efter halva första set och spelade då riktigt bra. Under setets andra halva så tog dock gästerna över och vann med 25-17.

Andra set inleddes också ganska bra av gymnasiespelarna, men i långa loppet kunde man inte stå emot hallänningarnas artilleri där "Omar" kunde fördela passningarna till alla spelare med gott resultat. 25-18 stod det på resultattavlan när det andra setet var avklarat.

I tredje set drog Hylte Halmstad ifrån ganska omgående och RIG kunde inte sätta stopp för deras framfart. En hel del bra aktioner fick vi ändå se, men setsiffrorna 25-15 talar ändå sitt tydliga språk.

-Inledningen var nog något av det bästa vi spelat under säsongen, men tyvärr klarar vi inte av att hålla den nivån tillräckligt länge för att vi ska kunna knipa något set idag, säger tränaren Göran Persson efter matchen.

Nu väntar en helg som är spelledig för elitserien eftersom det är kval till junior-SM, så nästa match blir kommande onsdag då det vankas derby på bortplan mot Habo.

RIG Falköping - Hylte Halmstad 0-3 (17-25, 18-25, 15-25)
Statistik

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info