Hoppa till sidans innehåll

HA: Hyltebruk på lördag

26 FEB 2015 16:36
Det är tätt på given mellan matcherna för RIG Falköping den här månaden, sju matcher ska man spela på 24 dagar. Tabellfyran Hylte Halmstad står på tur på lördag, ett lag som RIG inte lyckats ta set mot på tre möten hittills den här säsongen.
  • Uppdaterad: 26 FEB 2015 19:27

Hylte Halmstad är som vanligt ett av lagen som aspirerar på topplaceringarna i elitserien. De har besegrat RIG Falköping utan att släppa ifrån sig något set, men i två av matcherna bjöd RIG på hyfsat motstånd. Svenskarna Johan Mårtensson, Anton Wijk Tegenrot, Benjamin Engström och Jens Ahremark kompletteras av Matthew Young, Johl Awerkamp och Dalton Ammerman i startuppställningen. En fin blandning av rutinerade och yngre spelare som förlorade i tre raka set mot lokalkonkurrenten Falkenberg i tisdags, men det var allt annat än ojämnt. De är säkerligen revanschsugna och tänker ta ut det på RIG Falköping på lördag eftermiddag.

RIG lyckades ta en viktig seger med två lika betydelsefulla tillhörande poäng i sitt derby mot Habo i tisdags och klev däremot upp på åttonde och sista slutspelsplats. Man har lika många poäng som nian Vingåker, men en vunnen match mer än sörmlänningarna. Det är alltså stenhård kamp om kvartsfinalplatserna och lär så vara hela vägen fram till setslutet, så varje poäng man kan ta är viktig. RIG Falköping har gjort ett antal bra matcher på slutet och går in i lördagens match med gott självförtroende. Känslan att man inte har något att förlora är värdefull inför en uppgift som den här och om man får till en topprestation kan det räcka långt, förhoppningsvis fram till poäng.

Örnahallen, Hyltebruk, lör 28 februari kl. 17.00
Hylte Halmstad - RIG Falköping

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info