Hoppa till sidans innehåll

HA: Falkenberg gästar Frejahallen

19 JAN 2015 20:15
Falkenberg är, som vanligt, ett av lagen som förväntas vara med och slåss om guldet framåt våren. I Grand Prix fick de dock nöja sig med en andraplats efter finalförlust mot Linköping och på onsdag kommer de till Falköping för match mot RIG.
  • Uppdaterad: 19 JAN 2015 20:18

Hallänningarna har även i år ett mycket starkt lag. Passaren Mike Iandolo är med sina dryga två meter en stor passare och han är mycket skicklig i passningsspelet och är givetvis en nyckelspelare. De två proffskollegorna Darryl Shank och Matt Hanley är också riktigt duktiga. Kompletterat med tidigare RIG-eleverna Tobias Persson, Philip Pettersson, Wilhelm Nilsson och David Pettersson har de ett mycket fysiskt lag och dessutom två duktiga liberospelare i Almir Ljutovac och Johan Eriksson som kompletterar varandra bra i det defensiva arbetet. Alfred Dalevik och Sebastian Angel flyttade hem till Falkenberg i somras efter tre år på volleybollgymnasiet, men Arno Slipac är tyvärr fortfarande borta från spel pga knäskada. Det har varit lite sjukt och skadat i truppen efter jul, så det återstår att se vilka som komme stå på banan.

RIG Falköping tog hem segern i den viktiga matchen mot Habo i lördags. Det blev en riktig rysare där RIG-eleverna visade mod i ett mycket pressat läge och vände
11-14 i avgörande set. Den vinnarinstinkten hoppas vi få behov även i den här matchen och att det ger resultat än en gång.

Onsdag 21 januari kl. 19.00, Frejahallen
RIG Falköping - Falkenberg

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info