Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

HA: Elitserien drar igång för RIG-killarna

17 OKT 2014 18:17
På söndag är det dags för elitseriesäsongens första match för RIG Falköping. Motståndet från Sollentuna har redan haft sin premiär, då de förlorade sin inledningsmatch mot Södertelge i torsdags.
  • Uppdaterad: 17 OKT 2014 19:16

De flesta av spelarna i RIG Falköpings trupp har tillbringat veckan i Danmark där de spelade Nevza Championship med U19-landslaget. Efter en mindre väl genomförd semifinal fick man nöja sig med bronset, och nu gäller det att ladda om kroppar och huvuden till elitseriestarten.

Sollentuna fick alltså inte med sig några poäng från sin första match i 08-derbyt och lär vara ytterst revanschsugna. Fem av spelarna i Sollentunas laguppställning har tidigare gått på RIG och känner sig som hemma i Frejahallen. Sean Anthony var poängbäst i laget i torsdags och landslagsspelarna och hemvändande Staffan Blomgren och Andreas Eriksson är nyckelspelare tillsammans med australiensaren Kosma Smiechowski. Andreas Grundstedt var oerhört effektiv med sina snabba centeranfall mot Södertelge och vill säkert inte vara sämre i den här matchen. 

Vi ser fram emot en rolig säsong och förhoppningsvis blir det en riktigt trevlig inledning!

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info