Hoppa till sidans innehåll

HA:Derbydags i Frejahallen

25 NOV 2014 18:15
Längst ner i elitserietabellen hittar man de två lagen från Västergötland, RIG Falköping och Habo. På torsdag kväll möts lagen i Falköping och då handlar det om Habo ska kunna dra ifrån i tabellen eller om RIG ska komma ikapp eller närma sig.
  • Uppdaterad: 25 NOV 2014 18:31

RIG var nära att knipa en poäng mot serieledande Falkenberg förra helgen efter två riktigt välspelade set. I de andra två seten fungerade spelet inte alls lika bra och jämnheten har egentligen bara funnits för RIG i segermatchen mot Linköping. Förhoppningen till Habomatchen är att högstanivån ska infinna sig, men också att dalarna inte ska vara för djupa och för långa.

Habo vann en rafflande femsetare mot Vingåker i söndags och den stora poängmaskinen där var Axel Qvarnström, uppvuxen just i Vingåker, och samarbetet med klasskompisen från RIG, passaren Arvid Haag, fungerade riktigt bra. Även Chris Kalfic gjorde en mycket bra match från sin vänsterkant och centern Jens Persson är stabil i block och vass i anfall. Lägger man ungrarna Gabor Toth och Istvan Schulcz till detta så förstår man att Habotränaren Robert Blomqvist förfogar över en stark trupp och skulle inte den räcka till så kan han tänka sig att hoppa in själv och förstärka laget ytterligare.

Vi ser fram emot en spännande match där poängen är mycket viktiga för båda lagen för att inte halka efter i kampen om en slutspelsplats framåt våren.

Torsdag 27 november kl. 19.00, Frejahallen
RIG Falköping - Habo

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info