Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

HA: Årets första match spelas i Sollentuna

15 JAN 2015 12:54
Omstarten av elitserien efter juluppehållet för RIG Falköping kommer ske i Sollentuna sim- och sporthall. Sollentuna ligger placeringen för RIG i tabellen, men det skiljer hela 13 poäng och Sollentuna har gjort en stark höst.
  • Skapad: 15 JAN 2015 12:54

Uppladdningen har varit olika hos Falköpingsspelarna inför den här matchen. De yngre spelarna, födda 1997, kom i kåndags hem efter att ha spelat EM-kval med U19-landslaget och har verkligen matchformen inne. För -96:orna har det varit träning och spel i ungdoms-GP som gällt. Förhoppningsvis är det en bra kombination, som ger utdelning i form av bra prestationer.

Sollentuna har gjort bra ifrån sig under hösten och har bra häng på topplagen efter att halva serien är spelad. Staffan Blomgren och Sean Anthony på vänsterkanten är vassa i det snabba spelet som passaren Andreas Eriksson sätter upp. I mitten har man flera alternativ och i och med comebacken av Peter Jonsson har man fått ytterligare ett mycket starkt kort där. På högerkanten är det utländskt som gäller. Huvudsakligen delar Kosma Smiechowski och Phil Thully som delar på speltiden, men även Mikolaj Borko kan bidra med ett kraftfullt anfallsspel.

Torsdag 15 januari kl. 19.00, Sollentuna sim- och sporthall
Sollentuna - RIG Falköping

Skribent: Göran Persson

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info