Hoppa till sidans innehåll

HA: Årets bästa set men 1-3 mot Falkenberg

09 FEB 2017 10:23
Matchen började ungefär som vi inte ville med egna misstag blandat med för dålig bollkontroll och gratisbollar till motståndarna men när dammet la sig så hade RIG spelat upp sig till en helt annan nivå!
  • Skapad: 09 FEB 2017 10:23

1-3 (15-25, 17-25, 25-18, 21-25)

Det tredje mötet mellan regerande svenska mästarna Falkenberg och RIG blev en mycket jämnare tillställning än de två första försöken. Självklart så gjorde det stor skillnad att Falkenberg till den här matchen inte kom till spel med full startsexa men framför allt så var det RIG som i det tredje setet verkligen tog sig i kragen spelade vuxen volleyboll utan att låta sig skrämmas av motståndet.

I det första så var inte skarpheten där hos hemmalaget och även i det andra så saknades den initialt. I mitten av det andra setet så började laget dock märka att när de spelade på topp så var matchen jämn. 

Det tredje setet som skulle visa sig vara det bästa för RIG var jämnt rätt så länge men för första gången den här säsongen så kom det en period sent i setet där killarna bara var ostoppbara. från 12-12 och framåt så spelade RIG med mycket power och ryckte ifrån till 25-18

Inför 4:e så var vi extra fokuserade på att inte släppa ner nivån bara för att vi spelat bra i setet innan och nivån var helt ok men tyvärr så lyckades vi inte klämma till de viktigaste poängen och lägena som vi hade på slutet av setet. 

 

I matchen så blev Alfred Valthersson välförtjänt utsedd till matchens lirare. Fredrik Ljung gjorde sin bästa match för säsongen och plockade hem 14 poäng

Skribent: Oskar Vikterlöf
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info