Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

HA: Ännu en rolig match mot ett topplag

12 DEC 2016 11:03
Nu har den 12:e omgången spelats vilket innebär att RIG´s killar har mött alla lag. Det sista laget för RIG att möta var Linköping. Ett Linköping som skulle visa sig ge RIG-killarna en mycket värdefull volleybollektion!
  • Skapad: 12 DEC 2016 11:03

Efter en relativt smärtfri tågresa så kom killarna till Linköping på mycket bra humör och det skulle också visa sig i spelet redan från start.

Både i första och senare i andra set så startar RIG mycket bra och håller ledningar upp till omkring 8 gjorda poäng. I det första setet så kom LVC starkt tillbaka redan vid 8 poäng och stängde ner nätet totalt med bra block och försvar. Därefter så kunde laget defilera samtidigt som RIG spelade relativt bra mottagning vilket gjorde att laget kunde spela fullt ut men trots det så kunde laget inte få död på tillräckligt mycket bollar. 

Det andra setet var tight längre och det var först några poäng före 20-strecket som LVC visade musklerna och ryckte ifrån oss. Även här mycket fint servemottagningsspel av Joel Andersson och Marcus Torstensson

Det tredje setet både började och fortsatte svagare än de tidigare seten. Rig orkade tyvärr inte hålla uppe nivån och LVC visade mycket fint spel trots att de roterade spelare.

 

Matchens spelare blev Joel Andersson som i sin andra elitseriematch som libero hade 79% positiva mottagningar. Vi vill även passa på att tacka alla föräldrar som kom och tittade och hejade 

Skribent: Oskar Vikterlöf
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info